top of page
Logo ZERO ParaHockey Stichting - wit.png

apparel by The Indian Maharadja & Sportze Baarn

ZERO! CLINICS

Vanuit onze filosofie dat iedereen de mogelijkheid moet krijgen om te kunnen sporten en daarbij de beste begeleiding moet krijgen, willen wij met de ZERO! ParaHockey Stichting de aandacht leggen bij zowel de (aspirant) ParaHockey keepers én spelers alsmede alle reguliere Jeugdkeepers (O12 - O18).

Wij vinden dat elke speler (G/LG) en keeper (G/LG/Jeugd) een goede opleiding verdient met leuke en uitdagende trainingen, waarin alle aspecten van het hockeyen aan de orde komen.

De ZERO! ParaHockey Stichting organiseert daarom jaarlijks in samenwerking met de ZERO! Academy een aantal unieke ZERO! clinics; hockey- én hardcore keepersclinics, voor alle (aspirant) ParaHockey spelers én keepers én voor alle reguliere Jeugdkeepers.

Wij proberen er natuurlijk voor te zorgen dat zoveel mogelijk gelijkgestemden bij elkaar zitten; vrienden en/of clubgenoten bij elkaar, leeftijdsgenoten of gewoon op basis van niveau. Want het sociale aspect van onze ZERO! Clinics staat hoog in het vaandel.

DE CLINIC

De ZERO! Clinic is een combinatie van een Hockey Clinic en een Keepersclinic voor (aspirant) ParaHockeyers én reguliere Jeugdkeepers, waarbij de deelnemers beide aspecten van het hockey op een unieke manier kunnen beleven.

​​De ZERO! Clinic onderscheidt zich op een aantal vlakken, met name op het gebied van aandacht voor de sporters en de onorthodoxe oefeningen én de clinic duurt een volledige dag (van 10:15- 16:15). Natuurlijk komen sommige 'standaard' oefeningen aan bod, maar het merendeel zijn toch oefeningen die je normaal nog niet eerder hebt gehad en gedurende de clinics zullen ’s ochtends én ‘s middags geen enkele oefening hetzelfde zijn.

Bij de ZERO! Clinic onderscheiden we twee ‘groepen’, die gedurende de ZERO! Clinic onderling kunnen wisselen:

 • Spelers

 • Keepers

 

Bij de keepers is de trainer vs keeper verhouding 1:2, oftewel elke trainer geeft de oefeningen in principe aan maximaal 2 keepers. Per veldhelft is er een extra begeleider die gedurende de dag drie groepen van twee keepers begeleid. Door een 'extra begeleider' mee te laten lopen, willen we de keepers een gevoel van veiligheid, vertrouwen, structuur en tijd voor individuele aandacht bieden.

Bij de spelers worden groepen van maximaal 6 personen gemaakt, is er ook een extra begeleider per veldhelft die gedurende de dag twee groepen begeleidt. Elke oefening heeft zijn eigen trainer die uiteraard de spelers op een leuke en uitdagende manier de fijne kneepje van het hockey proberen bij te brengen.

Tijdens onze ZERO! Clinics nodigen wij één absolute Top keeper én één absolute Top speler uit de Nederlandse Hockey Hoofdklasse uit, die jullie (en ons) voorzien van de beste tips en trucs die je een betere keeper/speler zullen maken.

De ZERO! Clinic is inclusief:

 • 1 dag trainen, spellen en ontspanning

 • lunch en (gezonde) snacks / limonade / frisdrank op beide dagen

 • Uniek ZERO! ParaHockey Stichting shirt van The Indian Maharadja

 • Prijs voor 1 dag: € 35 per persoon

Schrijf je snel in voor de eerstvolgende ZERO! CLINC in de meivakantie:

 • Meivakantie  - Zaterdag 4 mei 2024

  • Locatie: BMHV te Baarn

  • ParaHockey Spelers & Keepers / Jeugdkeepers (O12 - O18)

VOL = VOL

VOL          VOL          VOL

bottom of page