top of page
DSC08802.jpg
Logo ZERO ParaHockey Stichting - wit.png

apparel by The Indian Maharadja & Sportze Baarn

STEUN ONS

Sporten is belangrijk voor een algehele goede gezondheid, maar ook voor de ontwikkeling van de mens; het actief bezig zijn is nuttig, maar vooral ook sociale contacten opdoen tijdens het sporten….

 

Maar velen hebben geen toegang tot sport wegens een lichamelijke/verstandelijke beperking en meestal bijbehorend beperkt budget.

De ZERO! ParaHockey Stichting heeft als doel om zoveel mogelijk mensen met een verstandelijke danwel lichamelijke beperking (niet afhankelijk van een rolstoel) te stimuleren om te gaan sporten, om dit te bewerkstelligen hebben wij u nodig!

 

Zonder sponsoring/donaties is dit doel niet haalbaar en daarom willen wij u vragen ons te helpen.

 

Dus wilt u als individu of bedrijf geassocieerd worden met maatschappelijk belang, gezondheid, en sport, kijk dan snel naar onderstaande video voor meer informatie. ​​De ZERO ParaHockey Stichting is een instelling die zich geheel inzet voor algemeen belang en heeft daarom een ANBI status, dit betekent dat uw gift volledig fiscaal aftrekbaar is.

 

​Er zijn diverse mogelijkheden om de ZERO! ParaHockey Stichting te ondersteunen, graag stellen wij u op de hoogte van de verschillende manieren hoe u onze stichting kunt helpen:

bottom of page