top of page
compilatie.jpg
Logo ZERO ParaHockey Stichting - wit.png

apparel by The Indian Maharadja & Sportze Baarn

IMPRESSIES ZERO! CLINIC - 6 mei 2023

We mogen weer naar buiten…

 

Op zaterdag 6 mei jl. mochten we dan eindelijk weer ZERO! Clinic buiten spelen…

Vanuit alle windstreken kwamen de ParaHockeyers (G-hockey spelers én keepers) én Jeugdkeepers wederom naar het mooie Baarn voor de ZERO! Clinic op het complex van de BMHV. De staff had alvast het mooie weer aangezet en stond vol verwachting klaar voor een hartelijk ontvangst van alle deelnemers en de meegekomen ouders.

Na wekenlang gespamd te zijn met appjes en facebook berichten over welke kleur het ZERO! Clinics shirt deze keer zou hebben, ontving elke deelnemer bij ontvangst een prachtig lichtblauw ZERO! Clinics shirt van The Indian Maharadja. Ook werden onze VIPS Maartje Kaptein en Daantje de Kruijff (beiden van Hurley Dames 1 en Jong Oranje) welkom geheten!

Het korte welkomstwoord op het bordes van het clubhuis was de start voor een sportieve en vooral leuke dag en vol goede moed togen de alle deelnemers naar het veld voor een ontzettend gave warming-up.

De trainers hadden allemaal vermakelijke en uitdagende oefeningen uitgezet, om nieuwe skills te leren. Al snel werd duidelijk dat het toch wel erg mooi en lekker warm weer was, dus werd er door de leiding besloten om na elke trainingsronde een korte limo break in te lassen.

Onze VIPS daagden onze deelnemers op verschillende manieren uit; van het bemannen van het ballenkanon met de keepers tot het meedoen in de estafette oefeningen met de spelers.

Na de gebruikelijke vier trainingsrondes en liters limonade, was het dan tijd voor een heerlijke lunch en konden alle deelnemers en staf even bijkomen van de actieve ochtend.

Ondertussen werden door de trainers meerdere spellen uitgezet om na de lunch een uurtje te kunnen ontspannen. Vanwege de hitte en benauwdheid werd er een spel uitgezet rondom het thema ‘elkaar vertrouwen’ in plaats van een spel waarbij je enorm ging zweten. Dat vond iedereen erg fijn. Daarnaast stond het voetenspel op het spellen-programma.

Vervolgens was de tweede trainingsronde aangebroken, wederom vol met spannende en leuke oefeningen. De hitte speelde veel deelnemers parten, dus werd besloten om deze trainingsronde iets in te korten en in plaats daarvan de sproeiers op het veld aan te zetten na de shoot-out- en strafbalcompetitie om even lekker af te koelen.

De shoot-out- en strafbalcompetitie was voor de keepers een daverend succes. De keepers zorgden voor een hoog niveau, maar uiteindelijk eindigde iedereen de clinic als winnaar.

Wij hebben ontzettend genoten van jullie allemaal en hopen jullie op de eerstvolgende ZERO! Clinic weer te mogen verwelkomen! De volgende clinic vindt plaats op zaterdag 8 juli.

 

Het ZERO! Clinics Team

JP, Thijmen en Jesse

bottom of page