top of page
Bestuur.png
Logo ZERO ParaHockey Stichting - zwart.png

apparel by The Indian Maharadja & Sportze Baarn

BESTUUR

Andre.jpg

Voorzitter

 

André van der Padt (woonachtig in Baarn)

Werkzaam als private equity ondernemer in met name de voedingsindustrie.

Mijn leven lang al actief met sporten (net als hele gezin), hoofdzakelijk hockey (actief en als scheidsrechter). Als je je hele leven sport, wil je dat dit toegankelijk is voor iedereen. Tijdens sporten valt nu eenmaal veel van je af, en ben je gewoon wie je bent. Bewegen, lachen en dollen, dat is voor iedereen een heerlijke ontspanning. Daarom ondersteun ik graag ZERO! ParaHockey om de toegankelijkheid van hockey zo groot mogelijk te krijgen.

Als bestuur, hou ik, samen met Jeroen en Erwin, de grote lijn in het oog, waar JP een voortreffelijke taak verricht als actief trainer van (para)hockeyers.

Ik ben verheugd dat ik hieraan mijn steentje kan bijdragen.

Jeroen Scheelbeek.jfif

Penningmeester

Jeroen Scheelbeek (woonachtig in Baarn)

Mijn professionele achtergrond is dat ik ruim 25 jaar in het bankwezen heb gewerkt. 

Nu ben ik zelfstandig financieel adviseur van een aantal familiebedrijven, investeringsfondsen en van de Rijksoverheid, onder andere op het gebied van grote energie-transitie projecten. Daarnaast ben ik commissaris bij een aantal ondernemingen. 

Ik ben een actief hockeyer, maar houd ook van golf, schaatsen en hardlopen. Sporten is voor mij altijd vanzelfsprekend geweest, maar dat is niet voor iedereen zo. Ik ben vereerd dat ik mag helpen mensen met een beperking toegang te bieden tot de hockeysport.

In het bestuur houd ik de financiën van de Stichting in de gaten. De clinics kunnen niet plaatsvinden zonder de bijdrage van sponsoren, dus daar gaat nu veel aandacht naar uit.

Erwin.jpg

Secretaris

Erwin Brouwer (woonachtig te Baarn)

Vader van een dochter en een zoon, beide studerend.

Nooit gehockeyd (wel vele jaren gecoacht), veel andere sporten gedaan, w.o. voetbal, tennis, waterpolo, fitness, squash, etc. Nu vooral hardlopen en fitness.

Na jaren verschillende management- en directiefuncties, nu vooral goede doelen en andere mogelijkheden om mijn kennis en ervaring ten goede te laten komen waar dat nut heeft.

VERANTWOORDING

Statuten ZERO! ParaHockey Stichting

Beleidsplan ZERO! ParaHockey Stichting

bottom of page